Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Extra. Jag kan lura dig vart jag vill" by Per Nilsson " Book PDF Kindle ePub Free

Extra. Jag kan lura dig vart jag vill

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Extra. Jag kan lura dig vart jag vill
  • Author : Per Nilsson
  • Release Date : January 23, 2012
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 829 KB

Description

Den fjÀrde delen (av sex) i Per Nilssons spÀnnande succéserie om Pim-Pim och Àngeln Extra.
Goda och onda krafter kÀmpar mot varandra runt Pim-Pim som inte förstÄr sin roll i det hela. Men eftersom han hela tiden blir indragen i det som hÀnder Àr han tvungen att gÄng pÄ gÄng klara nya utmaningar.
En spÀnnande serie om vÀnskap och om att vÀxa, skriven av en av Sveriges i sÀrklass bÀsta barn- och ungdomsboksförfattare. En bok som griper tag i lÀsaren och hÄller en fast till sista sidan.
Resumé:
Pim-Pim har blivit kompis med en Àngel. Hon heter Extra och hon Àr bÄde fantastisk och konstig pÄ samma gÄng. Pim-Pim kÀnner sig utvald för han Àr den ende som fÄtt veta att Extra Àr en Àngel. Hon Àr pÄ jorden för att hjÀlpa Pim-Pim att utföra ett uppdrag. Problemet Àr bara att Pim-Pim inte fattar vad det handlar om, han tycker att Extra talar i gÄtor.
I slutet pÄ del 3 lyckades Pim-Pim oskadliggöra Mavro som först verkade vara en trevlig ny kille i klassen, men som senare visade helt andra och farliga sidor.
I del 4 fortsĂ€tter det hĂ€nda mĂ€rkliga saker, Extra Ă€r orolig över nĂ„got, Pim-Pims pappa har trĂ€ffat en ny kvinna som verkar vara en hĂ€xa och det dyker upp en man som pĂ„ nĂ„got sĂ€tt pĂ„minner vĂ€ldigt mycket om Mavro … Slutet pĂ„ boken utspelar sig pĂ„ ValborgsmĂ€ssoafton och Ă€r helt enkelt gastkramande!
"En njutbar blandning av vardag och fantasy." Sundsvalls Tidning
Tidigare titlar i serien:
Extra – En morgon stod hon bara dĂ€r
Extra – En Ă€ngel har landat
Extra – Svart löpare hotar vit dam


Books Free Download "Extra. Jag kan lura dig vart jag vill" PDF ePub Kindle